BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Tuesday, 23 August 2011

sony ericson xperia ^__^

asalamulaikum 

sejarah nset aku :

2005 : nokia butterfly  ~ buruk nak mampos .. budax-2 . hhaha :p
2006 : motorola L6  ~ entah ape-2 .. jename pelik-2
2008 : nokia xpress music slide ~ nset paling mahal aku beli n paling aku sayang .. :3
2011 : sony ericson xperia x8 ~ coming soon .. ngeh3..







dapat ke x nie , haha .. memandang aku da terlampau meminjam nset C3 adek aku ,, skunk dea dah bising .. nak gune nset dea tuu .. kemuuutt punye budak .. :p  so aku pikir ape salah nye aku try mintak nset baru kat mama n ayah .. haha .. mcm biase lha , bising-2 jap sebab dlu aku beli xpress music sampai beribu-2 .. haha xD duit sape lha yang aku rembat tuu kan .. kali nie aku mintak sebab aku dapat result stpm yg agak cemerlang .. pasan plak . haha . aku nak sony ericson xperia tuu beb . nie pon si muchuk machen aku yang mule-2 nak beli nset .. lepas tu die soh beli lhaa sony tuu . aku pon seumur idup nie blum nah kai sony kan .. ape kata kite try ... haha .. aku nie sebenarnye agak setian dgn nokia sbb aku suke kamera dy baik punye .. tapi lpas aku tgk xperia pnye camera pon okayy gak ... law vivaz mmg chanteq tp kamera kureng .. sooryy kaka yaya .. (: si sayangs aku pon kata nak belikan aku .. yay !!! happy bangat gue dgo .. sayang kau lha muchuk ! hope dapat kan .. aminnn ...

~ n o k t a h . entry stop .. haha ^___^ ~

#lovelove mia .. terima kaseh sudi membace ...

0 comments: