BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Thursday, 11 August 2011

puasa ouh puasa ..

asalamualaikum 


macam mne pose korang ? diam-2 dah 11 hari kan puase tahun nie .. cepatnye mase berlalu . rase baru je sambut raye tahun lepas , entah-2 ade lagi kuih rase tahon lepas kan . haha xD . hoho law nak cerita pasal puase nie mmg mcm2 cerita . jangan disangka yang kecik je tak tahan puase , yang sebesar i pon same . same lha nan i , lemah kit sebab i nie kuat mamam . tapi tahun nie berubah cket , alhmdulilah kuat sikit . sebab dah tak kuat makan , badan pon kurus . haih ! takde cutting deyh = =' . . nie gara-2 problem i dlu lha terus mendadak ilg selera makan n kurus sampai berat jatuh 48kg . dulu nak cecah angka 4 tuu punye lha susah , tak mkn 3bulan pon tak tentu turun . ahaha, boleh ke mia gemuk tahan mkn ? teettt -____- msty lha tak boleh . :D
puasa nie menahan lapar dan dahage dan juga nafsu . so bila buka tuu betul-2 excited kan menghdap makanan macam setahun tak makan . ((: then pegii terawih .. best nye kan suasane ramadhan . tapi semua tu dah makin hilang zaman sekarang . kat kampung yg betul-2 kampung je maseh meriah . FELDA pon dah tak meriah . i mishmish zaman i kecik-2 . . tapi tahun nie yang buad i excited smbut bulan pose , cerite-2 rmadhan kat tv . hehe . ^^, ape seyh kann ii nie .. bukan senang nak tengok cte sal bulan pose kalau tak dlm bulan puase seyh .. so sekarang crite yang agak hevad kat tv3 ialah kasih alia . dlu diari ramadhan rafique . .
besh kan buka dengan orang-2 yang kite sayang . . ^_*  . dah 11 hari puase tapi i baru buka sekali je dengan buah haty muchuk-2 i tuu . =,=  i harap dapat berbuka lagi dengan die sebab i suke . mcm xcited lebih tengok muke die beriya tunggu waktu berbuka . haha . manje nye dea bukan maen , tuu yang i suke sebab jarang dapat tengok boy manje-2 nie . <3 opppppsss , i lum nah cite sal DEA kann ,, coming soon . ((: kejap lagi dah nak berbuka . so SELAMAT BERBUKA . . (:



~ ini je buad entry kali nie ~

#lovelovelove , tanxs for reading my gerdixx post . haha . ^^,

0 comments: