BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Tuesday, 23 August 2011

aku dan K A W A N ((:

asalamualaikum




persahabatan pada diri aku :

1. jujur
    :: jangan selindung ape-2 yang kita tahu dari pengetahuan aku ( kalau benda yang aku perlu tahu ) .
       jangan r jadi manusie hipokrit dengan aku ! puiiiiihhhh sial lha ..

2. ikhlas
    :: kawan dengan aku mesti ikhlas , dari hati bukan dari luaran, .. terima aku seadanya , sebab aku tak
      sempurna, aku manusia biase . jangan bezakan aku bertudung dengan yang tak bertudung sebab aku
      tetap aku. dan jangan berkawan dengan aku sebab kelebihan yang ade pade aku je ..
     orang yang ikhlas tak akan mengubah orang lain untuk menjadi seperti diri kau . sebab aku boleh terima kau apa adanya .. tak kire lah kau pelacur ke , perempuan simpanan ke .. aku pandang hati bukannye luaran kau .. jangan ingat yang bertudung je baik ,, n tak bertudung je jahat . bukak mata kau sikit . dunie sekarang bukan macam dlu .. ingat tu !

3. tak kongkong
    :: mesti agak pelik kalau cakap pasal kongkong dalam persahabatan ni kan .. tapi memang ade pon yang
      macam nie . aku nie suke berkawan , aku akan layan siape-2 orang yang boleh masuk dengan aku . so
      normal lah kalau aku keluar dengan diorang , kan diorang pon kawan aku . takkan aku nak 24jam
      berkepit dgn kau , cume keluar dgn kau je  , berbual dgn kau je . msti boring seyh =.= aku tak kesah
      pon kau nak kawan dgn sape-2 . privacy masing-2 walaupun kte kawan baik . pernah dengar x , cinta
      tak semestinya memiliki .. nie lagi lah , kawan je . jgn nak memiliki sgt , haha ((: rileks sudaa ..dan
      tolong lah jgn merajuk-2 dgn aku , kau buad aku rase bersalah (': . penad lha aku mcm nie kalau asik
      nak jaga hati orang kalau orang tak reti jaga hati aku . dan jgn r suke sindir-2 aku pasal member-2 lain,
     contoh : eleh , nanti kalau kau dah dengan diorang , kau lupe aku .. aku tak suke lha mcm nie ! cakap aku lupe kau , kau tuu ingat aku ke .. kalau orang ingat aku , aku ingat orang tuu . jgn bising-2 nan aku bila aku tak msg or call kalau kau pon tak msg n call aku . haha , simple kan . kau ingt aku , aku ingt kau !

4. sentiase ade di saat diperlukan
    :: kawan nie selalu ade time susah dan senang kan patutnya ? tapi kalau time kau susah kau cari aku ,
      memang aku nak hempuk je kau . grrr ! lepas tu time aku susah , kau takde pulak .. jenis aku kalau berkawan , aku akan cube nak happykan kawan-2 aku . selagi aku boleh tolong , aku akan tolong .. time aku perlukan pertolongan korang , korang mesti lah ade untuk aku . aku boleh jadi pendengar yang setia , a shoulder to cry , . aku paling tak suke kalau aku ade masalah , korang tak tolong aku tapi condemm aku ,makin tunjuk bagus , bagi aku marah . . nampak sangat tak memahami ,. aku perlu kawan yang boleh dengar masalah aku , paham keadaan aku , buat aku lega . bukan kau buad aku jadi berangin nan kau pulak .. tngok keadaan lha , jangan main cakap je okayy ^^, aku tak suke kalau aku mintak kau teman or tolong , kau tak boleh buat , kau bagi macam-2 alasan sedangkan kalau kau mtk semua tuu aku boleh buat untuk kau bila-2 mase je . tak elok lah mcam tu kan . jangan r pentingkan diri . kalau kau macam tuu terus , takde sape yang nak teman n tolong kau lagi .. baru kau tahu nanti perasaan aku macam mane . kau nak mintak tolong , aku tak kesah . kalau aku boleh buat , aku buat . tapi pless r jgn menyusahkan aku dgn bende yang remeh-2 ..jenis aku , aku akn cube senangkan hati kawan aku , susah macam mane pon aku tetap akan tolong . tapi kalau kau tak hargai aku n bantuan aku tuu , aku memang kecewa r nan kao . paling tidak pon cakap lha terima kasih sebab kau tak tahu ape yang aku kena lalui sebab nak tolong kau .. jgn r buat aku macam kuli kau . aku tak kuase nak jage kau , uruskan hal kau setiap waktu .. jangan r letak semua benda pade aku , buat r same-2 . nie x, harapkan aku sorang je yang buat ,. lepas tuu bising-2 dgn aku macam aku nie xde pasaan ..


haha .. tuu lha kalau nak berkawan dgn aku .. aku nie simple je .. kalau aku rapat dgn orang , aku akan tolong ape je yang dia mntak .. happykan kau , sebab aku sayangkan kawan-2 aku .. so jgn buat aku tak suke kau , kalau aku tak suke , aku terus tak suke .. sape ckp kawan nie tak same mcm kapel . same je pade aku ... banyak bersabar n dugaan jugak . same-2 boleh putus jugak .. vongok lha org yg ckp kapel xsme nan kawan .. siallll lhaaa puiihhh .. haha .. ^____^

~tuu je entry kali nie . haha .. jgn ade pihak yg sibok-2 kecik aty . malas mak nak layan nok !
  sebab kalau terasa hati , dia yang makan cili , dy yg rse pedasnye .. so kalau ade yg terase tuu , mesti dia ade buad sala .. aku jujur je .. nie just blog umum derrrr ~

#lovelovelove mia . terima kasih sudi bace ((:
  mmmuuuuaacchhh <3


0 comments: