BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Sunday, 14 August 2011

PUJAAN HATI (':

sadarkah kekasih,,
kelakuan kamu sungguh sangat menyiksa aku ,
padahal ku beri semua yang kau mahu
tapi kau tak mengerti aku .
sakitnya hatiku dengan semua cara mu .
bila kau terus begini nanti ku bisa pergi .

aku mohon sayangilah diriku dalam hidupmu .
dan kamu jangan kasar kasar lagi .
dengarlah pujaan hati .
aku mohon mengertilah kita jangan bertengkar lagi ,
hadapi semua dengan dingin hati .
dengarlah pujaan hati ...


lagu nie sedih jugak . . kat sini ii nak share sikit .. bercinta tu tak mudah macam lafazkan I LOVE YOU .
kalau senang bercinta takde lah orang bunuh diri sebab putus cinta kan . = =' kalau bercinta nie , boy n girl kena same-2 seiring . . tapi yang selalu ii tengok girl nye je yang sibuk pertahankan hubungan tuu . dan bila gaduh girl lah yang paling sedih apalagi kalau putus . . boy nie selalu buad tak tahu je , kurang peka kan . =.=
hahaha . memang stail boy macam tuu kod , tapi kan kalau betul korang sayang seorang perempuan tuu korang jaga lah elok-2 . jangan lah anggap perempuan nie hiasan dunia , hehe . . dalam satu perhubungan , jangan suke amik keputusan sendiri . cuba bawak berbincang , semua boleh setel asalkan korang masih ade rasa sayang kan kan .. nie tak , kalau ada masalah , mula fedup konon-2 nye lepas tuu cari orang lain .. orang lain tuu suke lah tengok korang break dgn bf/gf korang kan . cinta nie tentang dua hati , kalau ada apa-2 jangan sibok libatkan orang lain . buat malu je , aib tuu .. -____-  kalau kita baik , mesti pasangan kita juga baik . kalau kita setia , kan ade kebaikan . kalau kita jujur kan kita dipandang mulia . . cubalah jadi manusia yang matang .. manusia yang matang tak ego, tak pentingkan diri sendiri , boleh berfikir untuk orang lain . ^___^ .

~tuu je lha entry kali nie ~
~credit lagu too KANGEN BAND - JANGAN BERTENGKAR LAGI .
#kalau nak tips pasal bercinte boleh tye ii .. hahaha .. lovelovelove mia ..

2 comments:

mimpi indah yaya said...

nk tips LOVe mia !! hehehe...

cHenta mia said...

haha , bOle . sebab saye nie dlu patut nye jadi kaunselor .. tapi kalau nak tips kne cite masalahnye . insyallah akan bantu smampu mia ..