BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Thursday, 11 August 2011

selamat malam ((:

malam nie sunyi kod same macam malam-2 yang lain .. tapi malam nie i macam sedih. ii pon tak tahu kenape . ii terbaca blog sorang budak nie ,, pasal tande-2 seseorang tuu JATUH CINTA . . hmm @_@ . . lepas abes i bace , tibe- 2 i sedar diri i macam dah terjatuh cinta . sebab i teringat DEA , nampak gambar dea pon i bole senyum sorang-2 . paling i tak boleh lupe n paling suke BAU dea . ((: haih , serabai lhaa minah nie . patotnye laki yang terangaukan perempuan bukann nye i kod . =,= ape pon ta bole kan kan . . nie dea takde kat sini , mybe tuu yang buad i sedih kod . (': padahal baru dua hari die pegii . sebab i rase i betul-2 FALL IN LOVE dengan dia . tapi i tak nak terlampau mengharap pada sesuatu , biar lha bersederhana dan low profile sajew . .
malam nie dea macam combonk ket nan i , i text tapi dea mcm siyez . n then die tak balas . i biarkan je . i tak nak pakse die or sibok tanye-2 die nanti die rimas . i bagi die privacy , walaupun i nak sangat tahu ape die buad, nak tahu segalanye pasal die tapi i tahu die tak suke i kongkong die n tanye die macam POLIS . -___-
dea ckp , jangan buad die macam laki , i paham maksud die . die nak ade privacy .. i pon da boleh terima .
cukup lha yang i tahu dea SAYANGKAN I SORANG je . .mybe dea dah tidow sebab die penat , kecian die . . # ayang , u tytw yaa . swet dreamz . i lovelove you so much ! mmuuuaaaccchhh3x.

0 comments: