BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Saturday, 13 August 2011

Sale Sale Sale

asalamulaikum

bulan-2 puase macam nie semua outlet busy buad sale .. kalau satu buad sale , yang lain mesty nk berlawan jugak . sale bagi harge kaw-2 sebab nak bom customer datang store dorang .. selalu kalau dekat big mall lah yang besh sebab customer dapat pilih store yang branded buad sale . nie yang bagi kelebihan wat customer macam saye ^^, . haaa ,i kan ii stay JB .. so dekat Jb nie mall yang faymes msti lah Jusco Tebrau and City Square . . kat dalam tuu jangan cerita lah memang barang mahal-2 n branded . . antarenye : PDI , GIORDANO,NIKE,MNG,GUESS ,CONVERSE ,QUICKSILVER ... bile datang time sale nie yang aku jadi kerinting .. sbb aku giler shoping seyh ^_____^ . semalam my leszbo ( pic die kat sebelah tuu -----> ) cakap PDI buad sale sampai less 90% . adeh bernanah telinge dengar , pempuan biase lah suke shopping .. aku bukan ape , aku nak beli seluar kat PDI tuu . selalu harga seluar RM99.90 above .. so kalau sale mesti paling kurang pon dapat less 50% . so harge die RM50 je kann . =.= tapi harinie dah hari ahad .. busy lak nak isi kan  PTPTN hubby aku .. esok dah tarikh tutup nye .. mati aku .. kalau keluar hari nie konphem jalan jem gile n PDI tuu mesti dah tinggal sisa-2 je .. ): kecewa seyh .... aduii bile nta nak g shoping barabg masuk u nie .. bila pikir-2 byk yang aku belum settelkan . hahaha . giler-2 ... kusut aku ..

nie lha jusco dari pandangan luar , bapak beso seyh .. ^^,
nie utk orang-2 bukan JB area yang tak pernah ke Mall nie ...

sape yang nak bawak aku keluar jalan-2 . hilang kan tension otak aku nie ??? haha , ade kew ..

~ okayy nie je entry buad kali nie ~

#lovelovelove mia .
 terima kaseh sudi bace ^_____^

2 comments:

mimpi indah yaya said...

dont forget to buy syg.. t ngidam PDI t..hehehe..

cHenta mia said...

haha .. yew nty mia beli ..
hujung minggu nie jummm ..
wakaka . ajak minah sorang tuu skali.. ^____^