BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Friday, 12 August 2011

mOod cdeyh ):

asalamulaikumm

hari sabtu kan hari nie .. rutin same je macam hari-2 lain . boring betul lha =.= .bile lha nak rase ade LIFE n tak boring .. humm ,. kan best kalau aku lelaki . ((: haha . lawak kann kann .. tapi tu lha yang aku rase , . kalau aku lelaki , aku nak sayang awek aku sangat2. kalau aku lelaki aku nak keluar cari haluan hidup sendiri . )):
bosan jadi perempuan nie . sbab hati nye lembut sangat .. lahaaaiii tak bersyukur nye aku nie ... kalau aku jadi lelaki msti muke aku comel .. kihkih .. hari nie aku agak penat , penat sebab duduk rumah , tidow memanjang kot .. ape bosan sgt hidup nie , aku kan masih mude tapi dunie aku kat cni je lhaa . sampai bile ntah ..
hari nie aku agak takde mood , same macam semalam . haha , kalau aku tengh takde mood bnde yang paling boleh buat aku hapy kua jalan-2 n shoping .. argghhh, nak g shoping bile lak , nan cpe , naik ape .
bila aku da start sedih , nanti nak sedih je la tuu selagi tak luahkan ... tak pergi tenangkan hati ((;

0 comments: