BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Wednesday, 5 October 2011

perasaan ini ):

asalammualaikum ...


perasaan ini hrus di sembunyikan
agar mereka lihat aku gembira ...


dear diary ,,
minggu nie kehidupan aku sebagai seorang pelajar betul-2 menguji ketabhan dan kecekalan aku .. Ya allah penat sgt jangan cakap , badan nie memang dah tak terdaya tapi tetap aku kuatkan jugak ... sakit-2 badan mungkin perkara biasa yg aku kena lalui sebagai student nie kod . terpaksa lha kan .. nak buad macam mana ? aku tak bole merungut walaupun aku nak sangat merungut , nanti orang bosan dengar luahan dan rungutan aku .. =.=
baik aku tak yah merungut .. dengan perasaan rindu yg sangat menebal terhadap family aku . buad aku makin tak kuat .. dugaan yg paling besar bila aku harus hidup keseorangan , . 3minggu nie sayang aku bz , memang takde dgn aku . aku rinduu sangat kat dea ,, contact pon jrg , jumpa pon sekejap , paling lame 2 jam je .. lagi buad aku merasa lagi sunyi dan sebatang kara kat sini .. bertambh-2 sedih dan pilu datang kat aku ... dengan masalah yg aku kena pikir memang melemahkan semangat aku .. ): minggu nie banyak sangat assigment yang lect bagi .. dan semua kena hantar minggu depan .. da lha sabtu n ahad ade program interaksi .. otak aku nie rase nye da lame xketawe , terperuk n stress jea ..

~ that all utk entry kali nie ~
assgment tu dah memangil2 aku .. hmmm

#lovelovelove mia

0 comments: