BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Wednesday, 24 August 2011

PTPTN dan karenah birokrasi !




tensiOn !!!!! grrrr !!!

asalammulaikum

hai , nampak gambar kat atas tuu . mcam tuu lha aku malam nie . huh ! :|  malam nie aku nak  cite pasal PTPTN nie .. name segah bangunan KLCC , kan molek kalau sistem nye pon semudah di hujung jari .. >.<   nie tak , nak mohon macam-2 die mintak .. lepas tuu nak isi borang pon punye lha tak mesra alam .. bila dah dapat WPP , budak-2 baru macam aku nie terlemas-2 dlm lubuk .. tak tahu mane datang nye WPP . tak tahu macam mane nak ambik WPP tuu , dulu pakai pos hantar kat rumah . kan senang tuu . dengar cerite sekarang dia agihkan kat parlimen . member aku ade orang telipon suruh datang pejabat kejora ambik cek tuu . yang aku dgn yang lain-2 nie tak di telefon , ape cerita ? kalau macam tu sia-2 je letak no telefon rumah , nset , parent bagaii .. -____-  abes tuu kalau aku tak amek-2 jadi ape ... kunk pegii malu plak kalau name takde .. bila dah dapat duit , balik balik 10 tahun . masak aku . elak je dah bercucu maseh bayar ptptn .. xD saket pale aku memikir ... macam-2 di mintak nye .. lepas nie kalau aku jadi pgarah ptptn , aku kemaskini sistem dea bagi senang orang nak isi .. kalau salah sikit tak dapat lak tuu . isi nye macam nak gila , kalau tak dapat memang aku menggila . kalau parents aku keje sorang 4000 , aku takkan pinjam ptptn nie ((:   so doakan r aku jdi pengarah ptptn smoga idup korang o generasi korang senang ^___^


~ nie je entry aku yang agak HOT malam-2 bute ~
# lovelovemia . tenQ sebab bace yaa .. ^^,