BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome to my life peeps !

Scrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace LayoutsScrolling Glitter Text Generator & Myspace Layouts

flOwers hunn (:

love falling 1

Sunday, 28 August 2011

hati dan perasaan adalah satu (:

asalammualaikum 






tunjukkan lah cinta mu biar die rase disayangi dan dihargai ..



hari nie aku penat gilew =.= .. memang tak ade mood larh , badan nie lempuh gile , n rase nye aku dah disahkan demam ikut firasat aku sendiri .. xD  dulu cita-2 aku nie nak jadi doktor , entah tak tahu kenape suke sangat jadi doktor tuu . tapi sayangnye aku nie BODOH . so semua tuu hanya tinggal mimpi lah kan . |: HAHA , dah lah mungkin bukan rezeki akuu . dah jom-2 brgossy-2 .. aku nie dah berpunye . yupp , dah ade orang taken hati aku lah . ^^, diea seorang lelaki , bukan perempuan or dalam bracket pengkid . . lelaki sejati . . umur same nan aku , kenal pon dekat sch . . so sweet sgt orangnye , so nice , baik sangat n comel . dussshhh ,, die paling taksuke aku cakap die comel . HAHA , tapi aku suke dea mcm tuu .  die tuu macam angel wat aku . ^__^ aku pon ta tahu kenape aku adore sangat dengan die nie . okay-2 ... da lha tuu kan . humm .. bile aku sorang-2 duduk tade yang pedulikkan aku , datang 1 persoalan . alamakkk cite sedih dah sampai kan . :p  feeling-2 .. kenape kita boleh buad sesuatu untuk orang tapi orang takboleh buad benda yang same padahal benda tuu simple dan aku rase semua orang nak kan macam tuu . okayy , bia aku bagi contoh lha kan . sape yang tak nak disayangi kan . mesti semua orang nak rase disyangi sebab aku percaya tuu semua keinginan setiap manusia . sayangkan orang bukan rase kat hati je tapi disemai dengan perbuatan dan tindakan also kata-2 . . taksalah kan kalau tunjukkan sayang kat orang yang kite sayang . HARUS lah , ^^ . konsep nye simple , kalau orang tuu jadi shoulder to cry time kau sedih , kalau die sedih mesti die pon harap kau boleh buad benda yang same untuk dea . nie contoh jew . taksalah kalau buad sesuatu untuk orang yang kite sayang . kadang-2 benda tuu simple n nampak tak bermakna tapi sangat berharga pada orang yang menerimanya . kan kita semua ade hati dan perasaan . aku percaya semua orang tak kire agama, bangsa , warne kulit , latar belakang berbeza mesti nak kan bende yang same cuma citarasa kita jea yang berbeza  . ^__^ . kalau kau nak bende tuu , aku pon nak . simple jea kan kan ..


~ N O K T A H . terima kaseh sudi bace ~
#lovelovelove mia

0 comments: